Annas klänning

mitt fina favorit par Anna och Kane kommer gifta sig i januari, så vi hade en tjejmiddag hos Anna medans grabbarna hade poker night! gjorde måtten till annas klänning

(vilket var svårare än jag trode!)

och seriöst, vi slutar upp behöva en intructions film för att ta rätt mått!denna stållen skall gifta sig!nikki ska itte gifta sej än! men hon har en diskare på jobbet som e påväg att fria


Förhoppningsvis kommer klänningen passa!
i ena örat har Anna nicole säga "Det där är för tajt, tänk efter du ätit massa mat"
Mig säga "Tightare! du vill se slim och sexig ut!"
.. Längden....
Nicole: "gör den inte för lång, då du blir trött i fötterna om du har för höga klackskor!, bättre ha kortare och inte släpa klänningen i marken"
... medans jag "Neeej anna gör den lååååång! och du kan alltid ha platå och ännu högre skor om den blir för lång!!"

haha stackars Anna!

fairy dust.

jag . gillar . inte .  glitter .

Idag fick jag en hel kanna med glitter över mig....

det tar seriöst över en vecka tills jag fått bort allt glitter!

mina SOCKAR glittrar till och med för tusan!!

SERIÖST!


playing in the backseat of MY car!

köpte en bil igår! Orange! måste visa! (snart)!<3

Kalas bilder


'
commonbabylightmyfire

Ledig! HUR skönt e inte de!! måndag och jag jobbar inte, MOhaHAhAhah så möter upp Nicole vi fikar och hon skall ha en interljuv ! (Tror hon får jobbet)

sen så e de ju så de e REA på rea priset

investerade 2 byxor ett linne och ett maaassivt halsband

ingenting!

igår. gjorde jag ingenting,


på toan på jobbet. (?)

BLue


jobbet igår, en pojke går fram och frågar om jag har en sjukdom pga jag var så blå.. sånt får man väl ta ibland! haha

efter en stressig lördag och lite bitter stämning i affärn kommer james och hämtar upp mig vi ska på ett 30 års kalas då hans kusin blivit 30! ....Jag är lite nere p.ga missförsånd med min personal och behövt reda ut det,
men som från ovan kommer, en stilig man in, brunt lockigt hår svartklädd i slips och hatt med en rödfjäder i, han har 2 stora väskor i handen och en chocklad kaka med sig, han säger jag ska "cheer up" och säger han har med sig ombyte till mig så vi kan gå på festen, och sen tar han upp, en design klänning, jag har inte ens testat den utan han hoppas bara den skulle passa, svart och vit! (kommer visa bild) och den är A M A Z I N G !

Lycklig äter jag min chocklad kaka och pussar på min pojkvän åker vi iväg till festen!
en härlig blanding av folk mellan 13-60 år, alcohol,mat, applåder och pinsamma tal fyllde kvällen med full satisfying! Underbar kväll! (bilder kommer att komma)Hej igen!

ja vårt internet har varit nere i 3 dagar!!!! seriöst internet e beroende! vad gjorde folk utan internet....
Ja som vi sett gjorde jag en tattuering häromdagen .... och .......
läker fortf . får visa när den e fräsh å fin nåndag---

Fågeln är ifrån min mammas tatuering hon har på sin axel den är över 20 år gammal men hon får väl gå och toucha up den. ;) !

<3

tattoo

nu e de så att jag tatuerade mig igår. Yippie kay ey!

lediiig!

idag är man ledig, skönt att vara ledig på måndagar, 19 grader ute och strålande sol, detta e varför jag älskar australien, för de e mitt i vintern !!!

Igår gick det vilt till på insitu ! Goda drinkar och tapas serverades! vi åt king fish med blodapelsin m.m! underbart!
Kurt gjorde special drinkar åt oss som innehåll allt ifrån kanel till Lychee!

Filip med sällskap bjöd oss ner på ett bord och även Nicole kom och joinade oss lite senare på fancy drinkar.

Now it's OVER

för nu e de lördag och det var min sista dag, nu e jag ledig söndag-måndag, börjar trivas på riktigt nu i affärn och de e precis innan jag ska lämna till att jobba i Bondi !
grön idag på jobbet!

För alla blondiner, använd ögonskugga i håret för att färga håret en rolig färg !

fredag

idag, trött sitter jag på bussen 1,5 timmar kommer till jobbet, hela affärn är täckt av sement dust!!! ett lager av en grå hinna ligger över alla ögonskuggor alla bord, speglar m.m bara att börja städa........ Städar hela affärn, nöjd och belåten börjar jag chilla och fixa mitt smink, dricka lite kaffe och njuta över att shoppingmallen är tom, men plötsligt börjar det lukta väldigt....illa....... kollar omkring och undrar var denna bajs lukt kommer ifrån, Jo MIN affär!! de e bajs över hela golvet!!!!!! Får ringa Security och säga

"hello this is Inglot in westfield, we've ....Poo! all over our floor! can u help us`?!"


back to normal

ja nu e de jobba 5 gr i veckan igen! vaknat precis och insett kylskåpet e tomt, yippie! lyckas få ut sista av yoghurten och weet bix, (underskattad frukost) ! james jobbar på Top model och går upp klockan 5 ! Älskar att han jobbar på productionen på topmodel då jag gärna sneek peekar vad som händer och får höra allt skit snack som inte kommer visas på Tv ! http://www.fox8.tv/shows/australias-next-top-model/top-100-girls/top-100-gallery
plus han jobbar med Alex perry, och jag tycker han e cool!

Lady gaga at Monster hall sydney !

HOLY SHIT! Lady gaga var det BÄSTA jag någonsin sett! de går inte förklara, vet inte vad jag ska börja,
istället för att förklara allt så får ni se konsären själva!


Här kom hon ut i en rullstol

ll


Pokerface ! lady gaga tar på sig ett fans jacka !

GODMORGON VÄRLDEN!

JAPP! IDAG ÄR LADY GAGA !

Önskar jag kunde ta med alla mina vänner som varit i tävlingen och inte vunnit!!!

Men jag kommer tänka på er! ! Ha ha hade jag inte gått hade jag seröst suttit hemma och gråtit,,,,, jag skojjar inte...
Lady GaGa 2011 no91030

LADY Ga Ga private Concert at monster Hall

Idag. fick jag besked att jag kommer att bli manager för bondi! den 2 augusti börjar jag att ta färjan till jobbet istället för buss! havet istället för motorvägen!

Jag var tvungen att berätta för tjejerna i Chatswood vilket var inte lika roligt, En ny manager kommer att ta över efter mig. Hoppas hon gör att bra jobb, jag kommer ha ett öga på chatswood !

Meeeeeeeeeen nog om det! IMORN blir de lagy Gagas konsär!
Paul min kära vän var längstfram av hennes "secret gig" och fick sig en bild som denna honom och gaga och skrev detta till mig på facebook idag "
http://www.mtv.com.au/news/068ec9fd-lady-gaga-secret-sydney-gig/

Ha Ha Ha ha Love u Paul!

leave the gun at the door.

u can't stay armed all the time...


bored at work.Va ganska tomt idag på jobbet, så jag slog ihjäl en timma med att göra detta

hejsan!

ny dag! väldigt stressigt på jobbet, lång dag och sam jobbade inte (sam är min barista i westfield chatswood) under bar asiatisk bög som gör världens goaste kaffe och allid gör mig glad på min break...

blir alltid lika ledsen han inte jobbar!

Men men, ringde james och prata i en halv timma medans jag åt min goda wrap !Igår var vi inne i stan hela dagen, jag var ledig för att en av tjejerna på jobbet hade blivit skriven fel av mig och var shema lagd på både bondi och chatswood, och jag erbjöd mig att ta hennes pass för de va ju faktiskt jag som gjort misstaget, så jag tog mig fredag ledig för att sedan jobba lördag söndag, och nästa gång jag e ledig så är de ONSDAG och då kommer jag gå på LADY Ga Gas privat konsär som jag vann biljetter till! hon landade i sydney idag

godmorgonIdag ska jag och min kära man James in till stan och gå på¨marknaden! jag ska hitta assesioarer för min klädsel jag tänkt ha när jag kommer se LAGY GAGA nästa vecka ! gud blir lite nervös varenda gång! c u soon macaroon!
PEACE OUT

Catfish

ja jag är aktiv här nu. men seriöst... precis kollat på "catfish" och shit... MÅSTE ses!
något av de bästa på väldigt länge.

inspiration

jag har märkt. .-----
Jag älskar leta efter inspiration för outfits och make up...
och vad jag märkt är att

Transvestiter, är vad som alltid lyckas dra åt sig min attention...
här ser ni varförDetta är christina Dior ! otrolig kreativ människa! gör alla sina outfits och sminkiningar själv!

I love sydney.... Inga gränser

ja de e sant.

jjapp, du ser ett nytt inlägg, tro de eller ej, men jag har uppdaterat !

Hört att man kan uppdatera från telefonen, så tänkte göra de så får väl börja välkommna lite mer inlägg i framtiden då jag varje dag har 1,5 timmar att spendera på bussen till och från jobbet!

Idag jobbade jag heldag med steph, vi gjorde vår budget så jag är nöjd-
Jag har jobbat såååå mycket därför jag e sämst på uppdateringar,
men ja jag jobbar ju nu på INGLOT där jag är butiks chef, Det har varit en tuff väg att bli accepterad som en ung ny manager i en butik som varit öppen i 5 år, jag ska bli överförd till Bondi nu tills jag öppnar en ny affär i sydney city (AWESOME!) nu är jag baserad i Chatswood, vi är 5 tjejer i affärn med en 2iC (assistent) och 3 casual. Ibland om shemat inte flyter på lånar jag casuals från bondi.

Pitt street (affären inne i stan) var den jag fick rollen som manager för men westfield (shopping mallen) som affären kommer bli based in hade inte designen westfield förväntade sig och butiks öppnandet har skjutits fram till ospecifikt datum... så i 3 månader har jag jobbat i chatswood, nästa månad börjar jag i Bondi och tar över bondi som store manager och sedan när pitt street öppnar kommer jag vara based där..

Nu börjar jag att äntligen finna det enklare att slappna av på jobbet och jag börjar få saker i ordning, det har varit mycket motstånd då jag behövt tjäna respekt av min personal och min ålder har varit ett stort problem jag verkligen behövt kämpa för för att få igenom min roll som manager, respekt är inget som kommer gratis har jag lärt...

Nu börjar saker och ting falla på plats, jag har lärt mig lägga upp vår budget, göra scheman och vilka rapporteringar om vart och hur dem skall skickas med myyyycke mera pappersarbete är inte min stora hobby men nu har jag under kontroll iallafall, igår hade jag faktiskt möte med huvudpersonerna som var influgna från Poland, och jag fick de glada nyheterna idag att pitt street kommer snart att öppna!!!!!!!!!!!!!!!!! kan inte förklara hur glad jag är! ha min allra egen affär, anställa min egna personal börja allt från början på mitt sätt!


men jag har faktiskt ett liv bortsett från mina 40 timmar på jobbet varje vecka. nästa vecka ska jag på Lady Gagas privat konsär inne i stan!
En konsär för 1 000 människor. biljetter går inte att köpa men olika sätt att vinna dem, jag vann med mina sminkningar! jag vann 2 biljetter och en natt för 2 inne i stan!
har redan gjort mig en outfit !

Nicole e ju här nu och gör sig bekant med Manly och hon ser ut att stadga sig väldigt väl med att ta plats i landshockeylaget här och jobb för Novotel och Honolulu !


chiao !  <3


RSS 2.0